Toegang

Kantoor Brussel

Met de wagen

Ons kantoor is gelegen in het centrum van Brussel. De dichtstbijzijnde openbare parking is "parking 2 poorten" uitgebaat door Interparking (meer informatie). Verlaat de parking onmiddellijk via het metrostation "Naamsepoort" en neem vervolgens de uitgang «Marsveldplein». U bevindt zich nu tegenover ons kantoor. De parkeerkosten van onze klanten worden door ons vergoed. Vraag daarvoor bij aankomst een voucher aan onze receptie.

Met het openbaar vervoer

We zijn gevestigd naast het metrostation en de busstopplaats "Naamsepoort" die een goede verbinding heeft met alle hoofdlijnen van het Brussels openbaar vervoernetwerk. Indien U met de trein komt kan U afstappen aan het centraal station Brussel (op 10 minuten wandelen) of aan het internationaal station Brussel Zuid  ('Brussel Midi / Brussel Zuid") dat een directe metroverbinding heeft tot aan ons kantoor.

Met het vliegtuig

De internationaal luchthaven is gevestigd te Zaventem, net buiten de stad. Neem van daaruit een taxi (ongeveer 20 minuten), de trein of shuttle naar het stadscentrum.

Kantoor Kortrijk

Met de wagen

Ons kantoor is gelegen in de nabijheid van het centrum van Kortrijk en dichtbij de Rechtbank. De dichtstbijzijnde openbare parking is “parking De Appel” (http://www.kortrijk.be/adressen/p-appel).   Er zijn eveneens parkeerfaciliteiten in de Koning Leopold I-straat.

Met het openbaar vervoer

We zijn gevestigd op wandelafstand van het trein- en busstation. Verlaat het station en wandel rechtdoor richting Rechtbank (volg de Koning Albertstraat, kruis het rond punt Robbeplein om uit te komen in de Koning Leopold I-straat 24). U vindt ons kantoor zowat op het einde van de straat aan de rechterkant.

Met het vliegtuig

De internationaal luchthaven is gevestigd te Zaventem, net buiten Brussel. Er is een treinstation in de luchthaven. Neem van daaruit de trein naar Kortrijk en volg de hierboven vermelde uitleg om het kantoor te bereiken.  

Did you know ?

#185
We verdedigen een consultancy onderneming in het kader van een aansprakelijkheidsclaim met betrekking tot adviesverlening rond een gefaalde datamigratie uitgevoerde door een andere dienstverlener.