Judit Karlsson

+32 2 510 52 20
+32 471 49 21 47
j.karlsson@crosslaw.be
Brussel
Nederlands
Frans
Engels

Judit Karlsson is advocaat aan de Brusselse balie sinds 2010. Zij is perfect drietalig en werkt in het Frans, het Nederland en het Engels.

Haar expertise concentreert zich op het vastgoedrecht, het handelsrecht en het zakenrecht, met dagelijkse praktijk van de volgende materies:

  • Huurrecht en in het bijzonder handelshuur,
  • Vastgoedtransacties, zoals koop-verkoop, erfpacht, opstalrecht, …
  • Erfdienstbaarheden en burenhinder,
  • Regelgeving in verband met de bescherming van de rechten van de consument,
  • Commerciële contracten, o.m. distributie, concessie, licentie, makelaarsovereenkomsten, overdracht van aandelen,
  • Invordering van schuldvorderingen,
  • Juridische due diligence, …

Naast gerechtelijke procedures en geschillen werkt Judit graag als consultant binnen de onderneming. Zij geeft regelmatig bijstand aan belangrijke actoren op de Belgische vastgoedmarkt met juridische diensten, zoals advies en opstellen van contracten, en projectbeheer.

Haar clienteel omvat grote vastgoedinvesteerders, promotoren en aannemers, architecten, vastgoedbeheerders, verenigingen van mede-eigendom, kleine en middelgrote ondernemingen en privé-personen.

Judit focust op het ontwikkelen van hechte banden met haar cliënten, een grondige kennis van hun activiteit en het afleveren van concrete en praktische oplossingen. Wanneer mogelijk bevordert zij eveneens contacten tussen haar cliënten met het oog op nieuwe samenwerkingsverbanden.

Gepassioneerd door haar werk houdt Judit haar kennis up-to-date en publiceert zij op regelmatige basis. Zij geeft eveneens vormingen, zowel voor een publiek als privé sessies op maat gemaakt voor een specifieke cliënt. Meest recent gaf zij vormingen met betrekking tot consumentenrechten, de hoofdelijke aansprakelijkheid van bouwheer en aannemer voor sociale et fiscale verplichtingen, en recente rechtspraak inzake aannemersaansprakelijkheid.

Opleiding

Vrije Universiteit Brussel (2006)

Balie

Lid van de Balie van Brussel (Ordre français des avocats du Barreau de Bruxelles)

Andere activiteiten

Judit is lid van de Belgian Building Club.

Job title

Of Counsel

Did you know ?

#89
We assisted clients in major real estate sale, purchase or leasing transactions.