Catherine Halkin

+32 2 510 52 24
c.halkin@crosslaw.be
Brussel
Frans
Nederlands
Engels

Afgestudeerd met onderscheiding in de Rechten aan de Université Libre de Bruxelles in juni 1995 eveneens titularis van een bijzondere licentie in Economisch Recht behaald aan de Vrije Universiteit Brussel in juni 1996, maakt Catherine sinds oktober 1996 deel uit van de Balie Brussel.

Zij legt haar focus voornamelijk op burgerlijke en handelsrechtelijke dossiers.

Zo maken het opstellen van besluiten, het pleiten, het opstellen/nazicht van algemene koops- of aannemingsvoorwaarden, het analyseren en/of aanpassen van handelsovereenkomsten (handelshuurovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, agentuur- of franchiseovereenkomsten), zowel in het Frans als in het Nederlands, deel uit van haar dagelijkse praktijk.

In juni 2013 behaalde zij bovendien een ManaMa met onderscheiding in de Intellectuele Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. In juni 2014 beëindigde zij met onderscheiding een aantal Creditvakken in ICT Law aan dezelfde universiteit.

In november 2015, voegde Catherine zich tot het departement “Handelsrecht” van het kantoor Crosslaw.

Opleiding

Licence en Droit, ULB
GGS van Economisch Recht, VUB
ManaMa in Intellectuele Rechten, KUL
Optional courses in ICT Law, KUL

Balie

Lid van de Balie van Brussel (Ordre français des avocats du Barreau de Bruxelles)

Andere activiteiten

Lid van de “Conférence du Jeune Barreau de Bruxelles”

Did you know ?

#179
In 2014 stonden we een verzekeringsonderneming bij met betrekking tot de consolidatie en migratie van haar datacenters naar een cloud omgeving (IaaS). We hielpen met de redactie en de onderhandeling van de overeenkomsten met de bestaande dienstverleners en de nieuwe dienstverlener.