Huis

Crosslaw stelt een partnership voor

 

Onze ervaren advocaten overbruggen vakdomeinen, generaties en culturen om de juridische vraagstukken van de economische spelers op te lossen

 

Ontdek hoe  Contacteer ons!

Onze specialiteiten

Did you know ?

#193
In 2015 stonden we een mediamaatschappij bij met betrekking tot de uitwerking en implementatie van een strategie met betrekking tot een gepersonaliseerde klantenrelatie.

Onze diensten

Adviesverlening

Al onze advocaten zijn experten in hun vakgebied. We leveren nauwkeurig en praktisch advies, zonder uw concrete doelstellingen uit het oog te verliezen.

Alternatieve geschillenregeling

We kunnen u door onderhandelingen, mediatie of andere manieren van alternatieve geschillenregeling loodsen, zodat rechtszaken waar mogelijk vermeden kunnen worden.

Contracten

Met talloze clausules en oog voor detail, zorgen we ervoor dat al uw afspraken vertaald worden in duidelijke, nauwkeurige en afdwingbare overeenkomsten.

Corporate Housekeeping

We stroomlijnen recurrente processen om hun efficiënte te verhogen en om compliance te garanderen tegen een constante kwaliteit.

Juridische projecten

We kunnen letterlijk naast u staan wanneer u dit het meest nodig heeft. We kunnen juridische projecten beheren, tijdelijk goede profielen ter beschikking stellen of om het even welke juridische crisis beheren.

Onderhandelingen

Nieuwe zakelijke relaties? Geschillen die geregeld moeten worden? We combineren juridische expertise en onderhandelingsvaardigheden met een goed begrip van uw sector, zodat uw belangen kunnen worden verwezenlijkt.

Opleidingen

We delen graag onze knowhow. Onze advocaten spreken regelmatig op seminaries en conferenties. En er is meer: we kunnen u helpen met juridische in-house opleidingen op maat van uw onderneming.

Procesvoering en arbitrage

Indien geschillen niet vermeden of in der minne geregeld kunnen worden, dan verdedigen we uw belangen in de rechtbank of voor arbitrale instanties.

Wie zijn wij?

Vennoten

Emmanuel Wauters
Jannick Everaerdt
Jannick Everaerdt
Jean-François Michel
Jean-François Michel
Jean-Paul Van Neste
Jean-Paul Van Neste
Jeroen Lison
Luc Stalars
Luc Stalars

Of counsel

Judit Karlsson

Medewerkers

Heidi Vanluchene
Isabelle Gerzat
Karel Verbestel
Laura Walgraeve
Lauriane Deyaert
Matthijs De Bruyn
Niels Hoebeke
Niels Hoebeke
Olivia Ledoux
Catherine Halkin

Nieuws

Les baux d’habitation en région de Bruxelles-Capitale désormais soumis à l’ordonnance du 27 juillet 2017
droit immobilier et construction • 08/11/2017

1. INTRODUCTION

+
Crosslaw est partenaire du Hub Transmission du BECI
droit immobilier et construction • 09/10/2017

Crosslaw is partner van de Hub Overdrachten van BECI

+
Personeelsevaluatiesystemen – seminarie 19/10/2017 (BECI)
droit immobilier et construction • 24/07/2017

 

Verschillende bedrijven hebben een evaluatiesysteem voor hun personeel. De werkgever heeft inderdaad het recht om zijn werknemers te evalueren. Dit recht komt voor uit het werkgeversgezag dat de werkgever uitoefent op de werknemer in het kader van een arbeidsovereenkomst. Het bestaan van een evaluatiesysteem binnen een onderneming kan zeer nuttig blijken. Het doel van dit seminarie is om na te gaan hoe een personeelsevaluatiesysteem in uw bedrijf kan worden ingevoerd en waarom.

Op 19 oktober 2017 zullen Emmanuel Wauters en Isabelle Gerzat dit thema behandelen in een seminarie georganiseerd in samenwerking met BECI (Kamer van Koophandel van Brussel). Specifieke aandacht zal liggen op het juridische aspect van het uitwerken en invoeren van een evaluatiesysteem, het nut van dit systeem op verschillen de niveaus (bonustoekenning, ontslagargumentatie, bevordering van de dialoog en transparantie in werkgever-werknemer hiërarchie, …) en de praktische aspecten van de invoering.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan u op de link hier klikken of ons rechtstreeks te contacteren.

+
Doelgroepverminderingen voor eerste aanwervingen – wat te doen bij weigeringsbeslissing RSZ?
droit immobilier et construction • 31/05/2017

Nieuwe werkgevers kunnen, onder bepaalde voorwaarden, voor de eerste zes werknemers die zij aanwerven aanspraak maken op doelgroepverminderingen op de sociale zekerheidsbijdragen. Verder kunnen zij aanspraak maken op een tussenkomst van de RSZ in de administratiekosten die zij, voor deze werknemers, verschuldigd zijn aan hun sociaal secretariaat.

+

Contacteer Ons

Neem contact op

Kantoor Brussel : Marsveldplein 2, 1050 Brussel
Phone : +32 2 510 52 00 
Fax : +32 2 503 48 58

Kantoor Kortrijk : Koning Leopold I-straat, 8500 Kortrijk
Phone :  +32 56 21 56 22
Fax : +32 56 21 59 53

Toegang

CAPTCHA
Dank u het vakje "Ik ben geen robot" voordat het indienen van het formulier.

Wij rekruteren !

We are currently looking for  :

  • one associate (m/f) to reinfore our Employment law team in Brussels

If you are interested, please send your CV and application letter to e.wauters@crosslaw.be with a clear reference to the position that you are applying for.